I. Cook&chill, Metoda souse vide
W części pierwszej odpowiemy na pytania:
Będziemy uczestniczyć w pracy kucharza, który przedstawi nam urządzenia i przygotuje potrawy do degustacji.
Część druga
Cena:
120,00 zł netto (+ 23% VAT) od osoby
147,60 zł brutto
Płatności prosimy dokonać przelewem, najpóźniej 7 dni przed terminem szkolenia.
Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury VAT za szkolenie.
Faktury VAT wystawimy po szkoleniu.
Dane do przelewu:
Art system Artur Michałowski
ul. Klecińska 5
54-413 Wrocław
konto bankowe Bz WBK
03 1090 2473 0000 0001 0236 5574
tytuł przelewu: Zapłata za szkolenie kulinarne w dniu 19.03.2012
Termin: 27.03.2012 (wtorek), godz. 9:30-16:00
Kontakt:
Centrum Szkoleń Kulinarnych we Wrocławiu
Ul. Grabiszyńska 241 F
53-234 Wrocław
e-mail – biuro@csk.biz.pl
| Cookie | Duration | Description |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |